Megrendelés menete

Megrendelés menete

Ha Ön szeretteit meg szeretné lepni egy tűzijátékkal, nincs más dolga, mint cégünkkel felvenni a kapcsolatot. Pirotechnikusunk Önnel közösen megnézi a helyszínt, megbeszélik az elképzeléseit, ismertetjük a technikai és anyagi feltételeket. A bejelentést, illetve az engedélyezést cégünk intézi a hatóságoknál.

Tűzijáték P1210304-700x525 Megrendelés menete

  • Látványos, mégis pénztárcakímélő tűzijáték számos alkalomra; esküvőre, céges bulira, városi rendezvényekre, szilveszterre kérje ajánlatunkat!

Minden tűzijáték esetében a szolgáltatási ár tartalmazza a szükséges hatósági engedélyek beszerzését, a pirotechnikai termékek és működtető eszközök helyszínre szállítását, koreográfia szerinti telepítését, működtetését, visszaszállítását és a helyszín utólagos átvizsgálását. A tűzijáték hatósági engedélyköteles, ezért

Megrendelését kérjük, az esemény előtt legalább 30 nappal jelezze!

Tűzijáték lebonyolításához minden esetben szükséges a helyszín tulajdonosának írásbeli hozzájárulása, melyet mellékelnünk kell az engedélyező hatósághoz benyújtott kérelemhez.

Tűzijátékot lakott területen belül csak este 10 óráig lehet rendezni, későbbi időponthoz a jegyző hozzájárulása szükséges. Közterületen, műemlékeknél, hajózási útvonalak mentén az engedélyezés lényegesen hosszabb, mert ezen hatóságok hozzájárulását is mellékelnünk kell a kérelemhez. Természetvédelmi területen nem lehet tűzijátékot rendezni.

Ha elnyerte tetszését, kérjük, ajánlja ismerőseinek vagy kérjen árajánlatot!

Firebird-Pyrotech Kft.
3950 Sárospatak Dezső Lajos 11.
e-mail:info@firebirdpyrotech.hu
tel.: +36/30 281 1651