Rólunk

BEMUTATKOZÁS

Firebird-Pyrotech Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Szeretném Önnek bemutatni cégünket, amely kül- és beltéri tűzijátékok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Vállalkozásunk 2009-ben alakult abból a célból, hogy a rendezvényeket még magasabb színvonalra emelje, és lenyűgöző látványban részesítse a megjelenő közönséget.

 

Tűzijáték esk%C3%BCv%C5%91i2.5 Rólunk

 

Sok olyan cég van, amely hasonló szolgáltatást nyújt. Sajnos nem minden vállalkozó figyel oda a megfelelő kivitelezésre. Hangban, látványban, a terület adottságainak teljes mértékű kihasználásában hiányok fedezhetők fel. Nekünk a hang és a látvány, illetve a terület maximális kihasználtsága is a legfontosabb szempontok között szerepelnek, hogy minél nagyobb élményt nyújtsunk a megrendelőnek és a nézőközönségnek. Nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelő kéréseire, és közösen állítjuk össze az alkalomhoz illő tűzijáték show-t. Nagy választékkal és a legjobb minőségi termékekkel állunk az Önök rendelkezésére.

„A látvány ami lenyűgöz…” az még nem minden. A látványterv elkészítését együtt végezzük, a megrendelővel így minden egyes koreográfia egyedülálló. Emellett vállaljuk a teljes körű ügyintézést, vagyis a hatósági engedélyek beszerzését is mi intézzük, hogy megkönnyítsük a megrendelő munkáját. Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze a műsort. A rendezvényeken fotózást és videózást is vállalunk. Honlapunkon megjelenítjük és reklámozzuk rendezvényeit.

Termékeink jelentős részét a legnagyobb magyarországi tűzijáték cégektől és külföldről szállítjuk, hogy minél nagyobb választékkal és a legjobb minőségi termékekkel álljunk az Ön rendelkezésére. A válogatott termékek között megtalálhatók a professzionális tűzijátékok, szabadon forgalmazható játékos pirotechnikai-, kis tűzijáték, valamint a műszaki célú, polgári felhasználású termékek. Esküvőkre, születésnapokra, koncertekre, falunapokra és egyéb ünnepségekre rendeljen tőlünk pirotechnikai bemutatókat!

Bemutató videóinkat és fotóinkat megtalálja a a a referencia menüpontba. Gyönyörködjön munkák gyümölcsébe.

„ A látvány ami lenyűgöz… ”

Reméljük, felkeltettük érdeklődését. Ha még többet szeretne megtudni rólunk,

Érdeklődjön a Kapcsolat menüpontban!

Egyéb szolgáltatásaink közé tartozik a rendezvényeken való fotózás, videózás, modellező bemutató. Bővebb információt a www.rcmodellezes.hu oldalon  a Bemutatkozás menüpontban található.Honlapunkon megjelenítjük és reklámozzuk rendezvényeit.